Wat zijn de kosten van een logo in 2024?

Kosten Logo

Wat Kost Een Logo in 2024?

Elk bedrijf heeft een logo nodig, of je nu een kapperszaak hebt of een rijschool runt. Het logo is vaak het eerste herkenningspunt voor klanten en speelt een cruciale rol bij het vestigen van de identiteit van je bedrijf. Maar wat zijn de kosten van een logo in 2024? Laten we dit eens bekijken.

De Kosten van Een Logo

De kosten van een logo kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de ervaring van de ontwerper, de complexiteit van het ontwerp en de specifieke wensen van de klant. Terwijl grote bedrijven zoals Pepsi miljoenen dollars kunnen uitgeven aan hun logo, zijn er ook opties voor ondernemers met een kleiner budget. Gemiddeld liggen de kosten van een logo tussen de €200 en €2000 euro.

Een website maken varieert in kosten: van gratis DIY opties tot duizenden euro's voor professionele designs, afhankelijk van functionaliteit en design.

Tarieven van Ontwerpers

Beginnende ontwerpers kunnen doorgaans een tarief van tussen de €35 en €50 per uur hanteren, terwijl ervaren freelancers meestal tussen de €50 en €75 per uur vragen. Designbureaus bieden vaak pakketprijzen aan voor logo-ontwerp, waarbij een vast aantal uren wordt besteed aan het creëren van het logo.

Hoe Lang Duurt Het Ontwerpen van Een Logo?

De tijd die nodig is om een logo te ontwerpen kan variëren afhankelijk van de complexiteit en de revisies die nodig zijn. Over het algemeen kan een ontwerper tussen de 10 en 25 uur besteden aan het ontwerpproces, inclusief aanpassingen en presentaties. Dit betekent dat het meestal 2 tot 3 weken duurt voordat het logo volledig is afgerond.

Wat zijn de kosten van een logo in 2024?

Hoe Zorg Je Voor Duidelijke Verwachtingen?

Voordat je met een ontwerper aan de slag gaat, is het belangrijk om duidelijk je verwachtingen te communiceren. Zoek voorbeelden van logo's die je aanspreken en probeer je gewenste uitstraling en gevoel te beschrijven. Hoe duidelijker je bent in je briefing, hoe gemakkelijker het voor de ontwerper is om jouw visie tot leven te brengen.

Beeldmerklogo of Letterlogo?

Letterlogo's, zoals die van Coca-Cola of Google, zijn vaak eenvoudiger en goedkoper om te ontwerpen dan beeldmerklogo's, zoals die van Apple of Shell. Dit komt omdat letterlogo's meestal alleen spelen met lettertypes en -groottes, terwijl beeldmerklogo's een uniek grafisch element vereisen dat past bij je bedrijf.

Vermijd Online Logo Makers

Hoewel het verleidelijk kan zijn om een goedkoop logo te maken met online logo makers, raden we dit sterk af. Deze platforms bieden vaak generieke ontwerpen aan die niet uniek zijn en weinig zeggen over de identiteit van jouw bedrijf. Bovendien loop je het risico op plagiaat en een gebrek aan originaliteit.

Logo Laten Ontwerpen Door Your Next Website

Bij Your Next Website begrijpen we het belang van een uniek en doordacht logo voor jouw bedrijf. Onze ervaren ontwerpers staan klaar om jouw visie tot leven te brengen en een logo te creëren dat perfect aansluit bij je bedrijfsidee en doelgroep. Voor slechts €450 euro krijg je niet alleen een professioneel logo, maar bieden we ook aanvullende diensten zoals huisstijlontwerp, visitekaartjes en drukwerk. Maak vandaag nog een afspraak en geef jouw bedrijf de uitstraling die het verdient.

Wat zijn de kosten van een logo in 2024?

Wat zijn de kosten van een logo in 2024? Ontdek wat een professioneel logo kost bij Your Next Website. Krijg inzicht in onze tarieven.

Plan een call in

logo & Branding

 • Vinkje
  Eerste levering binnen 48 uur.
 • Vinkje
  Volledig op maat gemaakt.
 • Vinkje
  3 Startconcepten.
 • Vinkje
  3 Correctierondes.
 • Vinkje
  100% jouw eigendom.
 • Vinkje
  Vector- en pixelbestanden.
 • Vinkje
  Extra rondes mogelijk.
 • Vinkje
  Volledig volgens jouw wensen.
Beginnen
Namelis

Jouw logo & Branding in 5 stappen

Binnen 48 uur begint jouw merk tot leven te komen.

1
Registreren

Jij vertelt ons over je bedrijf en je wensen.

2
Bevestigen

Jij ontvangt een e-mail voor de betaling van je op maat gemaakte logo.

Pijl
3
Ontwerpen

Wij schetsen 3 startconcepten en sturen ze binnen 48 uur.

4
Aanpassen

Wij ontwerpen nieuwe versies totdat je volledig tevreden bent.

5
Leveren

Wij zullen alle essentiële bestanden naar jouw e-mailadres sturen.

Open, eerlijk en transparant.

Op maat gemaakte oplossingen.

Wij ondersteunen jou van A tot Z.

Portfolio

Wij Hebben 100+ Bedrijven Mogen Helpen naar Online Succes.

Hoor van degenen die het hebben meegemaakt. Ze lieten hun bedrijven succesvol groeien met onze aanpak. Ontdek hoe we jou kunnen helpen groeien.

Google
Bekijk alle 100+ Google reviews
5 Sterren

“Top bedrijf, erg klantvriendelijk en weten waar ze het over hebben! Hier ben je aan het juiste adres! 🙏”

Review

Aya

Salon eigenaar
5 Sterren

“Erg vriendelijk geholpen door de team van Your Next Website. Ik kan dit bedrijf aan elke ondernemer aanraden. Ik heb in de eerste maand al succes geboekt met mijn nieuwe website voor mijn kapperszaak. Top heren 🙏”

Review

Silma Smit

Kapper
5 Sterren

“Goede service en nette communicatie. Super mooie website mogen ontvangen. Samenwerking voor herhaling vatbaar!”

Review

Mitchell Mantjes

restaurant eigenaar
5 Sterren

“Een heel fijn bedrijf om mee te werken die een hoge kwaliteit nastreven om het optimale te bereiken. Ze denken goed met je mee waardoor je tot een mooie eindproduct komt. 🔥🚀”

Review

Anouk

Interieur designer

Wat anderen over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat mijn website online staat?

Pijl Naar Beneden

Binnen 4 weken is jouw nieuwe website gereed voor de lancering. Dankzij ons strakke proces en heldere communicatie transformeren we je van zero naar hero in slechts een maand tijd. Waarom in de wachtrij staan als je voorop kunt lopen? Laten we nu de website van je dromen bouwen en de online wereld veroveren!

Hosten en onderhouden jullie mijn website ook?

Pijl Naar Beneden

Dat klopt. Om onze merkbeloftes na te kunnen streven, hosten en onderhouden wij al onze websites voor een klein maandelijks bedrag. Hiermee hoef jij je nooit (meer) zorgen te maken op het gebied van je website. Wij ondersteunen je van A-Z en jij kan je richten op hetgeen waar je goed in bent.

Kan ik mijn website ook gemakkelijk zelf aanpassen?

Pijl Naar Beneden

Absoluut! Wij maken het voor jou als ondernemer mogelijk om zelf, zonder enige technische kennis, wijzigingen te maken op je website. Zo ben je nooit afhankelijk van een developer en kun je 24/7 wijzigingen doorvoeren op je eigen website. Volledige controle, wanneer jij het wilt. Dat is hoe we het doen.

Wat als ik hulp nodig heb nadat mijn website live is?

Pijl Naar Beneden

Wij zijn je nieuwe digitale vrienden en we staan altijd voor je klaar. Na de lancering begint het avontuur pas echt en daarom blijven wij sterk betrokken om je website up-to-date te houden. Je kunt ons op elk moment benaderen voor hulp, zelfs in de weekenden. Ideaal toch?

Wat maakt jullie webdesign bureau uniek?

Pijl Naar Beneden

Het zit in onze onvergelijkbare holistische aanpak, die elk aspect van jouw bedrijf versterkt. We garanderen transformatie met meetbare resultaten en bieden zelfs een geld-terug-garantie. Bovendien gaan we voor een langdurig partnerschap, altijd paraat voor ondersteuning. En laten we onze 100% klanttevredenheid niet vergeten – iets waar we trots op zijn en geen enkel ander bureau kan evenaren!

Prijs logo

Wat zijn de prijzen van een logo ontwerp?

Bij Your Next Website bieden we betaalbare tarieven voor logo-ontwerp. Ontdek hoe onze prijzen passen bij jouw budget en merkbehoeften.

Lees meer
Lelystad

Logo Laten Ontwerpen Lelystad

Logo Laten Ontwerpen in Lelystad? Ontdek unieke logo-ontwerpen bij Your Next Website. Versterk je aanwezigheid met ontwerpen die jouw bedrijf onderscheiden.

Lees meer
Nijmegen

Logo Laten Ontwerpen Nijmegen

Logo Laten Ontwerpen in Nijmegen? Your Next Website biedt op maat gemaakte ontwerpen voor een krachtige online uitstraling.

Lees meer
Hoorn Nederland

Logo Laten Ontwerpen Hoorn

Logo Laten Ontwerpen in Hoorn? Verken opvallende logo-ontwerpen bij Your Next Website. Vergroot jouw aanwezigheid met ontwerpen die jouw merk uniek maken.

Lees meer
Roermond

Logo Laten Ontwerpen Roermond

Logo Laten Ontwerpen in Roermond? Ontdek opvallende logo-ontwerpen bij Your Next Website. Vergroot je aanwezigheid met maatwerk dat jouw merk onderscheidt.

Lees meer

Wat zijn de kosten van een logo in 2024?

Plan een call in

Neem contact op! 👋

Heb je een project te bespreken of een vraag, stuur ons dan een bericht via het formulier of stuur ons een e-mail.

Vinkje

Bedankt!

Wij zullen contact met je opnemen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.